Een onderneming starten en online vindbaarheid

Bij het opstarten van een onderneming komt veel kijken. Dit wordt nogal eens onderschat. Een onderneming opstarten zonder een goede online vindbaarheid is tegenwoordig bijna ondenkbaar. Toch zijn er in mijn opinie nog veel ondernemers die hier kansen laten liggen. Hier vind je een tip voor startende ondernemers.

Zorg dat je online vindbaar bent

Om online vindbaar te zijn dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Het begint of staat met een goede website. Daarnaast kan je ervoor kiezen om online te gaan adverteren of om te zorgen dat er gratis bezoekers naar jouw website komen. Dit worden de organische bezoekers genoemd.

En vooral op dat gebied kunnen veel ondernemers nog veel leren. En dat is eigenlijk doodzonde. Om organische bezoekers naar jouw website te trekken is helemaal niet zo moeilijk. Daarentegen is online adverteren gewoonweg ontzettend duur. 

Met een goede strategie kan je op termijn gratis bezoekers naar jouw website trekken. Stel je krijgt op de manier 5000 bezoekers per maand. Om hetzelfde aantal bezoekers met advertenties binnen te halen, dan dien je toch snel €3000 - €5000 per maand uit te geven.  

Hoe krijg je gratis bezoekers naar jouw website?

Om dit voor elkaar te krijgen is echt niet zo moeilijk. Eigenlijk zou iedere ondernemer moeten beginnen met het volgen van een training op het gebied van online ondernemen. Bijvoorbeeld een training zoals de internet succes gids. Dit is een online training die gericht is op affiliate marketing.

Met het volgen van deze training kan je direct aan de slag op het gebied van affiliate marketing. Dit is een methode van online marketing waarmee je producten promoot die niet van jezelf zijn. Je helpt als het ware andere ondernemers om hun producten te verkopen. Hiervoor ontvang je een commissie wanneer je via jouw website een klant aanlevert. 

Een goede training en direct geld verdienen

Behalve dat je hier dus zelf direct geld mee kunt verdienen leer je ook veel op het gebied van het opzetten van een website. En daarvan kan je later als je jouw eigen onderneming hebt opgezet van profiteren. Je weet dan hoe je een website kan opzetten, hoe je e mail marketing kan inzetten, hoe je bezoekers kan omzetten naar klanten en ga zo maar door. 

De internet succes gids heeft voor mij dan ook veel meer waarde dan puur en alleen het leren inzetten van affiliate marketing. Je kan de kennis ook heel goed gebruiken voor jouw eigen onderneming.

Een training vanuit de praktijk

De training is opgezet door Jacko Meijaard. Dit is iemand die zelf uitermate succesvol is op het gebied van online ondernemen. En dat vind ik persoonlijk erg belangrijk. Je ziet vaak trainingen voorbij komen, maar dan is het maar de vraag in hoeverre degene die de training verzorgt zelf ook succesvol is. 

En dat is iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vind. En niet alleen op het gebied van online ondernemen. Je ziet tegenwoordig ontzettend veel coaches, Er zijn echter maar weinig coaches die zelf management ervaring hebben. Vanuit een boek is het allemaal erg eenvoudig. 

In de praktijk blijkt dat toch altijd net iets anders te liggen. En hoe kan je nu iemand coachen als jezelf geen ervaring hebt? En dan niet een paar jaar, ,maar maar met echt ruime ervaring, zodat je alles zelf ook heb meegemaakt.

Leren van iemand die succesvol is

En dat is bij online ondernemen precies hetzelfde. De meeste mensen die een webshop beginnen zijn niet succesvol. Dus als je echt iets wilt leren, dan zou je dit moeten doen van iemand die wel succes heeft. 

Die persoon kan je echt leren hoe je te werk dient te gaan. En dat is waarom ik de internet succes gids een waardevolle training vindt. En bovendien is de prijs zeer redelijk,. zeker gezien andere trainingen die je voorbij ziet komen die vele honderden euro`s kosten. En bovendien veel minder waardevol zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.